Locatie Amsterdam Locatie Amersfoort

Amsterdam
Land van Cocagneplein 1B
1093 NB Amsterdam

info@respondenten.nl
(020) 489 76 80

Download onze routebeschrijving (NL)
Parkeren: Gratis uitrijkaart Q-Park Oostpoort (toon route)
Amersfoort
Koningin Wilhelminalaan 33
3818 HN Amersfoort

info@respondenten.nl
(020) 489 76 80

Download onze routebeschrijving (NL)
Parkeren: Gratis parking / parkeren in buurt, betaald door ons (toon route)

Vacatures

Teammanager Projecten

Wij zijn op zoek naar een Teammanager Projecten. Dit is een fulltime functie. Je stuurt een team aan van Projectmanagers en Projectmedewerkers. Je zorgt ervoor dat onze planning op rolletjes loopt en dat alle projecten tot in de perfectie geregeld worden. Jij bent de spin in het web, je communiceert met de Accountmanagers, Projectmanagers en en de Projectmedewerkers. Je stuurt aan, plant ziet voor elk probleem een oplossing. Je bent minimaal HBO opgeleid, enthousiast, nieuwsgierig, een motivator en een teamplayer.

Heb je interesse en wil je een volledige omschrijving van de vacaturen ontvangen, mail dan naar Merel Macedo, merel@respondenten.nl.

 

Projectmedewerker Amsterdam

Wij zijn op zoek naar projectmedewerkers voor ons kantoor in Amsterdam! Jouw werkzaamheden bestaan uit het telefonisch uitnodigen van respondenten en de administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken. Ben je 1, 2 of  3 dagen per week beschikbaar en vind je het leuk om contact te hebben met mensen? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@respondenten.nl met als onderwerp:"sollicitatie"

Geïnteresseerd? Mail je CV en motivatie naar info@respondenten.nl

 

Gastvrouwen en -heren/Notulisten in Amsterdam en Amersfoort

Wij zijn op zoek naar gastvrouwen en gastheren en notulisten voor onze onderzoekslocatie in Amsterdam en in Amersfoort. Als gastvrouw of gastheer verzorg je onze respondenten en klanten als er onderzoeken zijn, je doet de deur open, helpt met de catering en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Horeca ervaring is hier een pre. Notulisten typen snel genoeg om tijdens onderzoeken het gesprek te noteren. Ben je minimaal 1 of 2 dagdelen per week beschikbaar? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@respondenten.nl met als onderwerp: "sollicitatie gastvrouw/notulist"

Nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van www.respondenten.nl