Ons verhaal

Wij geloven dat merken veel kunnen leren van mensen. Wij gaan op zoek naar jouw doelgroep en brengen jullie met elkaar in contact. Wij organiseren groepsdiscussie op één van onze locaties. Wij gaan bij mensen thuis langs, eten mee, nemen een kijkje in hun koelkast of kruipen naast ze op de bank om samen televisie te kijken. Wij gaan met ze naar de winkel en kijken hoe mensen langs het schap kopen en keuzes maken. Wij organiseren UX testen of laten mensen filmpjes maken. Wij vragen mensen naar hun verhaal. Want als je luistert naar de verhalen van mensen kun je uiteindelijk hun keuzes beter begrijpen.

Dit doen wij met veel plezier en al meer dan 15 jaar. Wij zijn een solide partner en bieden verschillende oplossingen. We zitten met onze neus bovenop alle ontwikkelingen, maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn en zorgen ervoor dat elk project een succes wordt.

Sinds 2016 hebben wij een ISO 20252:2012 certificering. Wij werken volgens de wet Autoriteit Persoonsgegevens en hebben alle m.b.t. Privacy geregeld i.s.m. een gespecialiseerd jurist.

Kwaliteit voorop
ISO gecertificeerd
Klantportal
AVG Proof

Onze roots

Respondenten.nl wordt gerund door Yvette Huitema en Merel Macedo. Het bedrijf is ooit begonnen in de huiskamer van de moeder van Yvette, Danielle Huitema. Een bevriende marktonderzoeker vroeg haar: “Danielle, kun jij niet wat mensen zoeken die hun mening willen geven over nieuwe ideeën en producten. Jij kent toch iedereen!.” Zo heeft Daniëlle lange tijd met kaartenbakken om haar heen, een groot panel van respondenten opgebouwd. In 2003 gaf zij database, waar duizenden respondenten inzaten met allerlei kenmerken, aan Yvette en Merel en samen startten zij Respondenten.nl.


Ons team

Ons doel is om je volledig te ontzorgen. Dit doen we met een team hechte en enthousiaste professionals met een drive waar je U tegen zegt. Je kunt rekenen op een vast contactpersoon, snelle service, flexibiliteit en goed advies met dank aan onze jarenlange ervaring. Of wij daarmee het verschil maken? Onze klanten vinden van wel want die komen steeds opnieuw bij ons terug.