Hoe wij bedrijven helpen tijdens Coronacrisis met onze services:   lees meer

Wat zijn respondenten?

Respondenten zijn mensen die meewerken aan marktonderzoeken. Dit zijn onderzoeken die het hele jaar door worden georganiseerd door bedrijven om te ontdekken wat mensen bezig houdt, wat hun mening is over reclamecampagnes of om nieuwe producten te testen. Word jij respondent, dan ga je aan die onderzoeken meewerken en jouw mening geven over nieuwe ideeën, producten, reclames enz. En daar krijg je een vergoeding voor.

 

Het werkt heel simpel: 

Het was erg leuk om mee te doen aan een onderzoek. Er wordt echt geluisterd naar je mening en er wordt wat mee gedaan!

Joost , 38 jaar, Amsterdam

Eerste keer meegedaan. Op een vriendelijke manier opgevangen en een duidelijke instructie gekregen van wat ik moest testen. Wist precies waar ik aan toe was.

Ingrid , 31 jaar, Amersfoort

Onze dochters hebben onlangs meegedaan aan een onderzoek om een kinderprogramma te beoordelen. Ze werden super ontvangen en waren erg enthousiast. En dan ook nog met een cadeautje naar huis. Een hele leuke ervaring.

Floortje , 42 jaar, Bussum

De onderzoeken zijn verrassend en verfrissend. Geven je een andere kijk op dingen waarvoor je mee gedaan hebt. Het is ook fijn om je mening te kunnen laten horen

Hans , 28 jaar, Groningen


Download onze App

Volg al onze onderzoeken op de voet en meld je supersnel aan!

In de Respondenten.nl-app kun je precies volgen welke onderzoeken wij speciaal voor jou geselecteerd hebben, je gemakkelijk aanmelden en de status van je aanmeldingen volgen. Bovendien kun je ook in de app zien hoe het zit met jouw vergoedingen.

Downlaod onze App

Over welke merken ga jij bijvoorbeeld je mening geven?

Blog