Online onderzoek

Voor online onderzoeken en surveys leveren wij respondenten. Of we organiseren ze van A tot Z. En alles wat ertussen zit. Met onze kennis en expertise weten we wat je nodig hebt om het maximale resultaat uit een onderzoek te halen. Uiteenlopend van advies over of samenstelling van vragenlijsten tot de interpretatie van resultaten.

Online onderzoek via Respondenten.nl is snel, flexibel en transparant: wij werken met geavanceerde onderzoekssoftware waarmee we state of the art vragenlijsten kunnen programmeren voor desktop en mobiel en die de onderzoeksresultaten in je eigen dashboard inzichtelijk maken.

Expertise en techniek
Groot panel 70.000 leden
Passie en persoonlijk contact
Supersnel resultaat

Kwalitatief marktonderzoek

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het maximale resultaat uit je onderzoek haalt. Wij bespreken samen de briefing, de achtergronden, de harde en de zachte criteria. Wij willen de ins & outs weten, feeling hebben met de scope van het onderzoek en begrijpen wat je voor ogen hebt.

Tijdens het project kun je 24 uur per dag inloggen in je eigen dashboard om te kijken hoe het gaat met de voortgang van je project. Zo ben je altijd helemaal op de hoogte wat zorgt voor veel rust en overzicht. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij één van je vaste contactpersonen die er alles voor doet om te zorgen dat jij precies die respondenten te spreken krijgt die belangrijk zijn voor jouw onderzoek. 

kwalitatief screening
Kwaliteit voorop
Klantportal
Werving binnen 48 uur

Panelbeheer

Als jij besluit een eigen panel op te zetten kun je bij ons terecht voor een flnke dosis kennis en inzicht. Wij helpen jou bij de organisatie van het panel, steken er heel veel energie in om te zorgen dat jouw respondenten zich verbonden voelen en 'gecommit'  blijven. Zo haal jij het onderste uit de kan en wordt jouw panel een succes. 

Wij kunnen jouw panel hosten in onze software. Je hebt dan één omgeving voor al jouw onderzoeksvragen en methodes. Eén website voor surveys, forumdiscussies, polls en het uitnodigen van respondenten voor kwalitatief onderzoek.

  • Eén omgeving voor surveys, forumdiscussies, polls en kwalitatief onderzoek
  • Altijd toegang tot de juiste steekproef 
  • Toegang tot de specialistische kennis van Respondenten.nl op het gebied van panelmanagement;
  • Alles in je eigen huisstijl

Tools

Bij online kwalitatief onderzoek werken wij met BEHAVE. BEHAVE kan worden ingezet als ‘huiswerktool’ voorafgaand aan groepsdiscussies maar ook als ‘stand alone’ onderzoekstool (community tool).

In BEHAVE kun je gemakkelijk vragen stellen, een discussie starten of filmpjes en foto’s laten uploaden door respondenten. Jouw doelgroep geeft antwoord, maakt opdrachten, reflecteert en denkt mee. Zo krijg je diepgaand inzicht in hun persoonlijke belevingswereld.

Community tool
Online en Offline onderzoeken
Jouw huisstijl
Ruime ervaring