Online onderzoek

Wij verzorgen online onderzoeken/surveys van A tot Z. Je kiest wat je nodig hebt en bepaalt zelf wat je van ons afneemt. Heb je alleen respondenten nodig, of juist ook advies? Wij zorgen ervoor dat wij jou precies bieden wat jij nodig hebt. Wij kunnen je advies geven bij het ontwikkelen van een vragenlijst maar ook een complete vragenlijst voor je maken, wij kunnen je helpen bij de interpretatie van de onderzoeksresultaten maar ook de tabellen doorsturen.

Voor online onderzoek werken wij met geavanceerde onderzoekssoftware waarin wij allerlei state of the art vragenlijsten kunnen programmeren voor desktop en mobiel. Je kunt de onderzoeksresultaten inzien in je eigen dashboard.

Expertise en techniek
Groot panel 70.000 leden
Passie en persoonlijk contact
Supersnel resultaat

Kwalitatief marktonderzoek

Ons doel is om je volledig te ontzorgen. Wij bespreken samen de briefing, de achtergronden, de harde en de zachte criteria. Wij willen de ins & outs weten, feeling hebben met de scope van het onderzoek en begrijpen wat je voor ogen hebt.

Je kunt rekenen op twee vaste contactpersoon, snelle service, flexibiliteit en goed advies met dank aan onze jarenlange ervaring. Wij houden van directe en korte lijnen. Wij communiceren het snelst via telefoon of mail, je ontvangt altijd binnen een paar uur antwoord. Je krijgt een inlog in onze klantportal waar je real time inzicht hebt in je project.

kwalitatief screening
Kwaliteit voorop
Klantportal
Werving binnen 48 uur

Panelbeheer

Wij weten als de beste hoe je een panel moet opzetten en managen zodat respondenten zich verbonden voelen. Wij hosten het panel, zorgen ervoor dat het gevuld wordt en zorgen van commitment van de respondenten.

Daarbij is ons bedrijf volledig ingericht op het maken van persoonlijk contact met respondenten. Wij ontmoeten ze bij ons op de locaties en wij spreken ze regelmatig aan de telefoon. Daarom krijgt het bedrijf achter het panel een gezicht en dit verklaart dan ook het hoge commitment en de bereidwilligheid van respondenten om input te leveren.

We ontwikkelen één platform voor alle onderzoeksvragen en methodes. Eén website voor surveys, forumdiscussies, polls en het uitnodigen van respondenten voor kwalitatief onderzoek.

  • Altijd de juiste methode beschikbaar binnen één platform;
  • Altijd toegang tot de juiste steekproef binnen het platform;
  • Verhoogde betrokkenheid door nieuwsbrief en automatisch alertsysteem
  • Toegang tot de specialistische kennis van Respondenten.nl op het gebied van panelmanagement;
  • Alles in je eigen huisstijl

Tools

Voor online kwalitatief onderzoek hebben wij een tool: BEHAVE. BEHAVE kan worden ingezet als ‘huiswerktool’ voorafgaand aan groepsdiscussies maar ook als ‘stand alone’ onderzoekstool (community tool).

In BEHAVE kun je gemakkelijk vragen stellen, een discussie starten of filmpjes en foto’s laten uploaden door respondenten. Jouw doelgroep geeft antwoord, maakt opdrachten, reflecteert en denkt mee. Zo krijg je diepgaand en persoonlijk inzicht in hun belevingswereld.

Community tool
Online en Offline onderzoeken
Jouw huisstijl
Ruime ervaring