Hoe wij bedrijven helpen tijdens Coronacrisis met onze services:   lees meer

Strategische samenwerking Boomerang

15 Oct 2019

Strategische samenwerking Respondenten.nl en Boomerang Media

Respondenten.nl sluit een exclusieve samenwerking met Boomerang Media van de welbekende freecards.

De samenwerking bestaat uit het werven van nieuwe pannelleden voor Respondenten.nl en onderzoek op maat voor Boomerang Media. Dat kunnen onderzoeken zijn op branche- of zelfs adverteerdersniveau maar ook minder voor de hand liggende onderwerpen zullen aan bod komen. Het blijft wel Boomerang natuurlijk.

Yvette Huitema, founder Respondenten.nl: Met deze samenwerking hebben wij de mogelijkheid om tienduizenden nieuwe respondenten te werven. Hiermee kan ons panel enorm groeien en we verwachten nu veel mensen toe te voegen die gewoonlijk niet deelnemen aan onderzoeken: het uitgaanspubliek. En dat is weer goed voor onze opdrachtgevers.  

Remco Duinkerken, eigenaar Media Depot (waaronder Boomerang Media): Voor mij komt er een lang gekoesterde wens uit. Er is veel (media-)onderzoek maar hoe goed uitgevoerd ook; het blijft toch een beetje bij algemeenheden, temeer omdat freecards zo’n bijzonder maar ook uniek medium is. Zelf een onderzoek optuigen geloof ik niet in. Het barst al van de WC Eend-onderzoeken met de een nog lovender uitkomsten dan de ander. Dit worden echt onafhankelijke onderzoeken waarvan de uitkomsten misschien niet altijd in ons voordeel zullen zijn. So be it.

 

Ander nieuws

Volwassen!
15 Jun 2021

Volwassenheid: 1.    de fase val het leven dat een...

lees verder
Wij zijn op zoek naar een collega!
19 May 2021

Collega gezocht! Respondenten.nl zoekt een Client Succes Manager...

lees verder
Locaties open!
05 May 2021

Onze locaties zijn weer open voor individuele gesprekken en (kleine)...

lees verder
Reality Check - VERZEKEREN
19 Apr 2021

Deze week gaat onze Reality Check over verzekeren. Heb jij vragen over di...

lees verder