crossIcon

Website verhuisd

Respondenten.nl is onderdeel van Norstat Group. Vandaar dat de website voor opdrachtgevers is verhuisd naar norstat.nl.

Naar de website

Heb jij ook zo'n zin in 2021?

17 Dec 2020

Heb jij ook zo’n zin 2021? Hoewel we de jaarwisseling toch een beetje in mineur beleven door een nieuwe lockdown durven we best hardop te zeggen dat wij met plezier uitkijken naar volgend jaar. Zeker als we onze plannen op een rijtje zetten en ons realiseren wat er allemaal kan en mag gebeuren.

 

Dat komt misschien ook wel omdat we uiteindelijk met best een goed gevoel kunnen terugkijken op 2020. Natuurlijk, ook wij hebben links en rechts wat tikken gekregen, maar het zegt iets over de spirit van het team om toch kansen te zien en daar succes uit te halen.

 

Zo hebben we nieuwe producten geïntroduceerd, respondenten in beweging gekregen om zich in te zetten voor anderen tijdens de lockdown, van onszelf laten horen met een radiocommercial en intern gereorganiseerd om jou en alle andere klanten nog slimmer van dienst te zijn.

 

Met die bagage reizen we met veel vertrouwen richting 2021. Een jaar waarin we vanzelfsprekend weer heel veel onderzoeken gaan uitvoeren, ook online. Een jaar waarin we de vruchten gaan plukken van het initiatief School of Respondenten.nl. Een jaar waarin we ook grote stappen zetten met uitbreiding van ons anel èn een nieuwe, veelbelovende klantportal. En een jaar waarin we door ons partnership met The Present Movement zeker gaan bijdragen aan een mooiere wereld.

 

2021 wordt ook een jaar waarin met jou en alle andere opdrachtgevers lekker aan de slag gaan om inzichten in doelgroepen te krijgen, om producten te testen, om alles uit de kast halen de kennis te vergaren die je nodig hebt om de juiste stappen te zetten. Daar worden wij blij van. Dus hebben wij daar heel veel zin in. En we hopen dat jij er ook zo over denkt.

 

Wij wensen je op gepaste wijze heel fijne feestdagen en hopen je in het nieuwe jaar snel te zien!

 

Groet, Team Respondenten.nl

Ander nieuws

Beloonjemening.nl wordt Respondenten.nl!
23 May 2022

Vanaf vandaag heet het panel van CG Research (beloonjemening.nl)...

lees verder
Love to see you back!
30 Mar 2022

Nu alle coronamaatregelen opgeheven zijn is het weer tijd voor onderzoek...

lees verder
Nieuwe huisstijl Norsat Group
10 Feb 2022

Sinds een tijdje maken wij deel uit van Norstat Group. Vanaf vandaag heef...

lees verder
Brrrrrreaking News: ook CG Research onderdeel van Norstat Group.
13 Oct 2021

Amsterdam 12 oktober 2021 - Brrrrrreaking News: vandaag wordt ook CG...

lees verder