Brrrrrreaking News: ook CG Research onderdeel van Norstat Group.

13 Oct 2021

Amsterdam 12 oktober 2021 - Brrrrrreaking News: vandaag wordt ook CG Research onderdeel van Norstat Group. Dat betekent dus dat Respondenten.nl | part of the Norstat Group en CG Research voortaan de krachten bundelen en gaan fuseren.

Samen met CG en Norstat gaan wij de komende jaren verder groeien en mooie producten ontwikkelen, met name op het gebied van dataverzameling en kwantitatief marktonderzoek. Door ons aan te sluiten bij deze grotere groep kunnen wij voorop blijven lopen qua technologische ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld panelbeheer, kwantitatieve tools, klantendashboards en AVG. Allemaal heel belangrijk voor onze klanten en respondenten.

Aan de service en dienstverlening die je van ons gewend bent verandert niets. Ook hou je dezelfde contactpersonen die voor, tijdens en na jouw project jouw directe aanspreekpunt zijn. Samen blijven wij sturen op de meest waardevolle resultaten en inzichten! Heb jij vragen hierover? Laat het ons dan weten svp!

Hieronder de link naar ons persbericht, hier lees je meer over de achtergrond en alle voordelen die deze samenwerking gaat brengen!

Hier lees je het volledige persbericht.

Ander nieuws

We're hiring!!
26 Aug 2021

Bij Respondenten.nl hebben wij een aantal leuke vacatures openstaan. Chec...

lees verder
Respondenten.nl wordt onderdeel van Norstat Group
12 Jul 2021

Amsterdam, 12 juli – Het is belangrijk om te ontwikkelen als...

lees verder
Maatschappelijk verantwoord ondernemen een kans!
23 Jun 2021

Met veel plezier heeft Respondenten.nl meegewerkt aan dit...

lees verder
Happy Safe Researching!
22 Jun 2021

De eerste onderzoekers gaan hier huppelend door het pand! Het is fijn...

lees verder