Respondenten.nl regelt alles op het gebied van marktonderzoek. Wij hebben een panel, een onderzoekslocatie en bieden verschillende oplossingen voor online onderzoek. Wie je ook wilt zien of spreken, wij zorgen ervoor dat je hem of haar aan tafel krijgt. De consument staat centraal. Onze werkwijze is helder en kwaliteit staat voorop. Wij werken met de meest moderne ICT oplossingen maar hebben altijd oog voor persoonlijke wensen van klant en consument.
 

Wij leggen de lat hoog 

Je merkt het al bij het eerste telefooncontact, wij gaan verder dan het recruteren van de juiste respondenten. Wij bespreken samen de briefing, de achtergronden, de harde en de zachte criteria. Wij willen de ins & outs weten, feeling hebben met de scope van het onderzoek en begrijpen wat je voor ogen hebt. Of wij met deze aanpak het verschil maken? Jazeker, onze klanten vinden van wel en komen steeds opnieuw bij ons terug. 
 

One stop shop

Ons doel is om je volledig te ontzorgen. Dit doen we met een team hechte en enthousiaste professionals met een drive waar je U tegen zegt. Je kunt rekenen op een vast contactpersoon, snelle service, flexibiliteit en goed advies met dank aan onze jarenlange ervaring. 
 

Zet ons aan het werk!

Wil je een opdracht gestructureerd aan ons briefen?
Om een vliegende start aan je project te geven, download je dit excel document.

 

Het beste panel van Nederland

In ons panel vind je meer dan 50.000 toegewijde, gemotiveerde  respondenten die allemaal bereid zijn om mee te werken aan marktonderzoek. Respondenten worden altijd persoonlijk  gescreend voordat ze uitgenodigd worden voor onderzoeken.  Onze respondenten vind je in heel Nederland.